Fitness schoenen kopen

Fitness is een sport die veelomvattend is, van krachttraining tot aan hardlopen, groepslessen of bootcamp, is het belangrijk om goede fitness schoenen te dragen.
Lees verder.

Roeitrainer kopen

Zowel in sportscholen als bij mensen thuis wordt de roeitrainer gebruikt als veelzijdig cardio-apparaat. Dit komt doordat je met een roeitrainer je hele lichaam kunt trainen.
Lees verder.

Crosstrainer kopen

Met een crosstrainer train je het hele lichaam op een eenvoudige manier. Een crosstrainer wordt veelal gebruikt om vet te verbranden en om conditie op te bouwen.
Lees verder.

Hometrainer kopen

Een hometrainer is perfect is om thuis te trainen en af te vallen. Je kunt zelf de intensiteit van de training bepalen, je kunt doelen stellen en je eigen tempo kiezen.
Lees verder.

Loopband kopen

Voor wie op elk moment van de dag een stuk wil wandelen of hardlopen en niet afhankelijk wil zijn van het weer, is een loopband ideaal. Op een loopband houd je jouw conditie op peil.
Lees verder.

Sporthorloge kopen

Wil je optimaal trainen voor je favoriete sport? Met een sporthorloge kan je jouw prestaties in detail analyseren. Van je hartslag tot het aantal calorieën dat je verbrandt.
Lees verder.

Activity tracker kopen

Een Activity Tracker is een beweginssensor die je om je pols draagt. Een tracker meet je dagelijkse activiteiten zoals stappen en trappen. Met de uitgebreider trackers meet je ook hartslag, afgelegde afstand, GPS en je slaap.
Lees verder.