Meer grip en comfort

Golfschoenen kopen

De juiste golfschoenen zijn belangrijk voor comfort en grip tijdens je spel op de golfbaan en helpen je op weg naar betere prestaties.

77 aanbiedingen
"Goede golfschoenen bieden steun, stabiliteit, grip en comfort. Deze combinatie vormt de basis van jouw spel en zorgt ervoor dat je op jouw ronde kunt blijven concentreren"

Tips golfschoenen kopen

Goede fitnessschoenen zitten comfortabel en bieden je voeten, enkels maar ook knieën voldoende steun en stabiliteit tijdens het sporten. Bij de meeste oefeningen belast je niet alleen je spieren, maar ook je pezen en je gewrichten. Draag daarom geen gewone gympen of casual sneakers tijdens het fitnessen, maar altijd speciale fitnessschoenen met goede dempende eigenschappen.

Soorten golfschoenen

Een goede golfschoen is belangrijk om een goede ronde te kunnen golfen. De meeste golfschoenen zijn waterdicht (waterproof) maar er zijn ook verschillende modellen die zijn waterafstotend (waterresistant)

Golfschoenen met en zonder spikes

Wij adviseren om één paar met spikes en één paar zonder spikes in huis te hebben. Zo heb je namelijk altijd de perfecte golfschoenen voor de omstandigheden waarin je speelt. Bovendien verleng je de levensduur als je regelmatig van paar wisselt. Spikeless golfschoenen lopen net wat comfortabeler. Zeker buiten de baan en als de baan erg droog is. Spikes geven weer meer grip als de baan nat is. Naast de keuze tussen spikes of spikeless zijn er nog meer factoren van belang bij het vinden van de juiste golfschoenen.

Waterdichte of waterafstotende golfschoenen

Droge voeten houden is niet alleen comfortabel, maar het verkleint ook de kans op blaren. De meeste golfschoenen in ons assortiment zijn waterdicht of waterafstotend. Dat is wel zo fijn. Je kunt in de omschrijving van elk model achterhalen of de schoenen waterdicht zijn. Bij vrijwel alle waterdichte golfschoenen ontvang je minimaal 1 jaar waterdichtgarantie. Mocht je binnen de garantietermijn toch natte voeten krijgen, dan krijg je vaak een nieuw paar.

Eigenschappen golfschoenen

Denk bij de aanschaf van een paar golfschoenen niet alleen aan de juiste breedte en lengte maar ook aan de zool en eigenschappen van de schoen. De belangrijkste eigenschap van golfschoenen is dat ze zorgen voor stevige grip en balans tijdens de golfswing. Ben je bijvoorbeeld opzoek naar golfschoenen met of zonder spikes, is het voor je van belang dat de schoenen waterdicht zijn, ga je voor een traditionele veter of misschien wel een BoA systeem?

Golfschoenen kopen delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp

Voordelig golfschoenen kopen

Een goede golfschoen is erg belangrijk voor het comfort tijdens je spel op de golfbaan. Bij Sportzapper vind je een uitgebreid assortiment golfschoenen van alle bekende golfmerken.

77 aanbiedingen

Meer golf kooptips

Sporthorloge kopen - Verbeter je sportprestaties
Sportzapper

Sporthorloge kopen

Wil je optimaal trainen voor je favoriete sport? Met een sporthorloge kan je jouw prestaties in detail analyseren. Van je hartslag tot het aantal calorieën dat je verbrandt.

Lees meer »
Activity tracker kopen - Inzicht in jouw bewegen
Sportzapper

Activity tracker kopen

Een Activity Tracker is een beweginssensor die je om je pols draagt. Een tracker meet je dagelijkse activiteiten zoals stappen en trappen. Met de uitgebreider trackers meet je ook hartslag, afgelegde afstand, GPS en je slaap.

Lees meer »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *