Halve marathon Berlijn - Vlak en dwars door de hipste stad van Duitsland

Vlak en dwars door de hipste stad van Duitsland

Halve marathon Berlijn

Het parcours is snel, vlak en dwars door de hipste stad van Duitsland. Van start tot finish is alles hier perfect georganiseerd.

Halve marathon van Berlijn

Checkpoint Charlie, Brandenburg Tor en de wereldberoemde Kurfürstendamm: je passeert ze allemaal tijdens de halve marathon van Berlijn. Inschrijven via TUI Sports betekent gegarandeerd een startbewijs. Het parcours? Snel, vlak en dwars door de hipste stad van Duitsland. Van start tot finish is alles hier perfect georganiseerd. Tijdens jouw 21,0975 kilometer juichen duizenden toeschouwers je langs de route toe. ‘De halve’ combineer je mooi met een weekend in bruisend Berlijn!

Parcours

Alles wat Berlijn zo bekend maakt, zie je met eigen ogen tijdens de halve marathon Berlijn. Je start op de Straße des 17. Juni tussen de Brandenburger Tor en de Siegessäule. Je rent vervolgens langs de Siegessäule naar Slot Charlottenburg, door het Lietzenseepark ga je richting de Gedächtniskirche. Je passeert de Postdamer Platz en de Dom om uiteindelijk te finishen net voorbij de Brandenburger Tor.

Behalve mooi is het parcours ook nog eens vlak, snel en breed. Het publiek langs de kant maakt het plaatje compleet. Niet voor niets staan maar liefst 35.000 deelnemers in het eerste weekend van april aan de start. En waarom zou jij daar niet tussen staan?

Reisbegeleiding

De reisbegeleiding van TUI Sports weet wat het is om een halve marathon te lopen. Zij weten wat er in de aanloop naar een halve marathon allemaal komt kijken en we stellen onze reizen zorgvuldig samen. Je kunt met allerlei vragen bij het team terecht. Zo kun jij je in de dagen voor de race optimaal voorbereiden en ga je goed geïnformeerd van start.

Goed verzekerd op reis!

TUI vindt het zeer belangrijk dat je goed verzekerd op reis gaat voor de halve marathon Berlijn en adviseert je om een reis- en/of annuleringsverzekering (optioneel i.c.m. een blessuredekking) af te sluiten. TUI verzekeringen sluiten exact aan op je reis en hebben dekkingen die uniek zijn op de Nederlandse markt!

Halve marathon Berlijn delen:

Boek met startbewijs

Tijdens jouw 21,0975 kilometer juichen duizenden toeschouwers je langs de route toe. ‘De halve’ combineer je mooi met een weekend in bruisend Berlijn!

Meer halve marathons

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.