Halve marathon Lissabon - Een fantastische uitdaging

 Een fantastische uitdaging

Halve marathon Lissabon

De Luso Portugal Half Marathon is een van de populairste races van Portugal. Geroemd om zijn sfeer, gaan de deelnemers vanaf de Vasco de Gama-brug door de straten van de Portugese hoofdstad.

Halve marathon van Lissabon

De EDP Lissabon is één van de grootste en populairste halve marathons van Europa. De halve marathon Lissabon maakt samen met Cardiff, Kopenhagen, Praag en Valencia onderdeel uit van de Superhalf series en heeft een supersnel parcours.

Parcours

De halve marathon van Lissabon begint op een unieke locatie; namelijk Ponte de 25 Abril, de bekende rode hangbrug over de Taag bij Lissabon. Nadat je de brug hebt overgestoken, ren je door typische smalle Portugese straatjes en steegjes om vervolgens langs Campo das Cebolas naar het grootste plein van de stad te rennen: Praça do Comércio. Je eindigt bij Jerónimos, één van de meest prominente gebouwen in Lissabon, gevestigd in de bekende wijk Belém.

Het parcours van de halve marathon van Lissabon is erg snel en vlak. De race is ook wel één van de snelste ter wereld, en hierdoor zeer geschikt om nieuwe PR’s te rennen! Niet voor niets heeft de halve marathon de titel voor de aantrekkelijkste halve marathon gewonnen.

Reisbegeleiding

De reisbegeleiding van TUI Sports weet wat het is om een halve marathon te lopen. Zij weten wat er in de aanloop naar een halve marathon allemaal komt kijken en we stellen onze reizen zorgvuldig samen. Je kunt met allerlei vragen bij het team terecht. Zo kun jij je in de dagen voor de race optimaal voorbereiden en ga je goed geïnformeerd van start.

Goed verzekerd op reis!

TUI vindt het zeer belangrijk dat je goed verzekerd op reis gaat voor de halve marathon Lissabon en adviseert je om een reis- en/of annuleringsverzekering (optioneel i.c.m. een blessuredekking) af te sluiten. TUI verzekeringen sluiten exact aan op je reis en hebben dekkingen die uniek zijn op de Nederlandse markt!

Halve marathon Lissabon delen:

Boek met startbewijs

Je kunt met allerlei vragen bij het team terecht. Zo kun jij je in de dagen voor de race optimaal voorbereiden en ga je goed geïnformeerd van start.

Meer halve marathons

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.