Hardloopshirt kopen - Goede pasvorm

Goed pasvorm

Hardloopshirt kopen

De juiste hardloopshirts helpen jou beter presteren tijdens het hardlopen. Een goed hardloopshirt zit comfortabel, heeft een goede pasvorm en voert overtollig vocht snel en effectief af.

2.131 aanbiedingen tot 60% korting

Tips hardloopshirt kopen

Wat is nou echt belangrijk voor het kopen van een goed hardloopshirt? Sportzapper heeft alle tips voor het kopen van hardloopshirts voor je op een rijtje gezet. Het nut van een goed hardloopshirt leggen we graag uit, zodat je de komende hardloop kilometers comfortabel af kunt leggen.

Kenmerken hardloopshirts

Een hardloopshirt biedt veel comfort. Comfort betekent in dit geval dat hardloopshirts goed het vocht afvoert en daarnaast warmte geeft wanneer het kouder weer is. De technologie van goede hardloopshirts zorgt ervoor dat de huid en de kleding droog blijft. Bij Nike wordt dit Dri-Fit genoemd. Het voorkomt onderkoeling, maar ook dat je minder snel oververhit raakt. Upvit geeft je het perfecte advies.

Ademend hardloopshirt

Goede hardloopshirts zijn ademend en zweet absorberend. Het lichaam blijft droog tijdens het hardlopen.

Winddicht hardloopshirt

Een winddicht hardloopshirt zorgt voor goede bescherming tegen de wind. Zeker bij lagere temperaturen en een stevige herfstwind kan je snel afkoelen tijdens het hardlopen.

Platte naden

Comfortabel hardloopshirts hebben platte naden. Deze naden schuren niet op je huis, waarbij irritaties worden voorkomen.

Reflectoren

De meeste hardloopshirts hebben reflectoren aan de voor en achterkant. Wanneer je in het donker loopt, is dat een must. Dan kan je veilige kilometers lopen.

Zakken voor accessoires

Wanneer je graag muziek luistert tijdens het hardlopen of wanneer je een kleine snack mee wilt nemen dan zijn hardloopshirts kopen met zakken de perfecte oplossing. Je kunt er makkelijk je mobiele telefoon in kwijt, net zoals andere accessoires.

Verschillende materialen

Hardloopshirts zijn speciaal gemaakt voor hardlopers. Het aanbod van hardloopshirts is enorm en het maken van een keuze kan hierdoor lastig zijn. 

Nike

hardloopshirts maken gebruik van Dri-Fit materiaal. Hierdoor wordt het zweet van je huid afgevoerd en blijf je droog. Nike maakt ook gebruik van platte naden om zo schuring en irritatie tegen te gaan en sommige shirts van Nike bevatten Mesh-materiaal voor goede ventilatie.

Asics

Aiscs maakt gebruik van MotionDry, dit is ook een sneldrogende stof waardoor het zweet snel van het lichaam wordt weggeleid.

Under Armour

Ook het Moisture Transport System van Under Armour voert zweet af en droogt snel. Tevens voorkomt de Anti Odor-technologie van Under Armour de groei van bacteriën die zweetlucht produceren.

Newline

De T-shirts van Newline zijn goed geschikt voor het hardlopen in de zomer bij temperaturen tussen de 15°C en 35°C. De T-shirts hebben een hoog ademend vermogen en een goede zweetafvoer.

Odlo

Odlo heeft een aparte lijn met Ceramicool stof. De Ceramicool stof is de eerste stof waarvan technologisch bewezen is dat het de huid actief afkoelt met 1°C. Hardloopshirts van Odlo zitten boordevol innovaties om jouw run zo comfortabel mogelijk te maken.

Hardloopshirt kopen delen:

Voordelig hardloopshirt kopen

Een hardloopshirt is gemaakt van materiaal dat transpiratie goed kan afvoeren. Zo word je niet nat door het transpireren en blijft je lichaam op de juiste temperatuur.

2.131 aanbiedingen tot 60% korting

Meer hardloop kooptips

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.