Kitesurfen op Mauritius - Cleane golven en goede wind

Cleane golven en goede wind

Kitesurfen op Mauritius

Mooier dan dit krijg je het niet. Kitesurfen met de berg Le Morne op de achtergrond. Prachtige witte stranden en onbezorgd genieten in een heerlijk all inclusive hotel. Mooier en makkelijker krijg je het niet.

Onbezorgd op kitesurfvakantie

"Turkoois lagunes in het noorden en zuiden, witte zandstranden plus constante on shore passaatwinden, makkelijk te berijden vlak water spots evenals geavanceerde spots met serieuze golven."

Kitesurfvakantie op Mauritius

Een bestemming die waarschijnlijk bij elke kiter wel op de bucketlist staat is Mauritius. Een groen eiland in de Indische Oceaan met witte stranden en prachtige natuur. Het eiland staat bekend om de mooie en cleane golven en goede wind. Het beste windseizoen is van juni tot eind september. De watertemperatuur is gemiddeld 22 ° C. De wind ligt tussen de 18 en 35 knopen, met soms uitschieters boven de 40 knopen.

Kitelocatie

Le Morne

De brede lagune en het ondiepe vlakke water van Le Morne zijn ideaal voor beginners en gevorderden. Bovendien heb je de bescherming van het rif. Als je een liefhebber bent van golf riden of er één wilt worden? Geen probleem! De golven liggen op slechts 600 meter afstand. De beste kitesurfers van de wereld zijn hier in Le Morne. De beroemde Manawa en One Eye wave zijn niet voor angsthazen.

Kitesurfscholen

Bonaire kent een aantal kitesurfcentra waar je van gekwalificeerde instructeurs (IKO level1, 2 en 3) les kunt krijgen. De Kitesurfscholen op Bonaire zijn ook lid van de Internationale Kiteboarding Organisation (IKO).

Kitesurfen op Mauritius delen:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp

Voordelig op kitesurfvakantie

Je wilt natuurlijk niets liever dan hele dagen op het water zijn op een kitesurfeiland Mauritius. Maar onderschat het belang van een goed verblijf tijdens jouw vakantie niet. Alle inspanning vraagt ook om ontspanning.

Onbezorgd op kitesurfvakantie

Meer kitespots

Tropisch klimaat met wind
Sportzapper

Kitesurfen op ABC-eilanden

Beleef het ultieme gevoel van vrijheid en vakantie door te gaan kitesurfen op de ABC-eilanden. Op de witte zandstranden en in de baaien kan je heerlijk tot rust komen na een goede kitesurfsessie.

Lees meer »
Kitesurfen in Cumbuco - Top 10 kitespot
Sportzapper

Kitesurfen in Cumbuco

Kitesurfers van over de hele wereld komen naar Cumbuco. De constante oostenwind is dé aantrekkingskracht, maar ook de uitgestrekte zandstranden met palmbomen, spectaculaire zandduinen en de lagunes zijn indrukwekkend.

Lees meer »
Kitesurfen op Fuerteventura - Sterke wind
Sportzapper

Kitesurfen op Fuerteventura

Het eiland Fuerteventura is dé plek voor kitesurfers. Met prachtige witte stranden, de vrijwel constant aanwezige wind en een centrum met gezellige bars en restaurants. Een ideale spot dus voor een kitevakantie.

Lees meer »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *