Marathon Athene- De stad van de eerste Olympische Spelen

Met uitdagende beklimmingen

Marathon Athene

De route van de marathon Athene brengt je vanaf het plaatsje Marathon naar de grote stad Athene. Onderweg passeer je karakteristieke en historische plekken.

Marathon van Athene

Een marathon met een historische achtergrond onder de Griekse zon. De route brengt je vanaf het plaatsje Marathon naar de grote stad Athene. Onderweg passeer je karakteristieke en historische plekken. Loop jij begin november samen met 14.000 anderen dé marathon in de stad van de eerste Olympische Spelen?

Parcours

De start is in het plaatsje Marathon en de finish is in het oude Olympisch Stadion van Athene: Panathinaiko. Het parcours begint vrij vlak maar is toch behoorlijk heuvelachtig, wat het tot een echte uitdaging maakt! Tijdens deze marathon Athene loop je langs diverse karakteristieke steden en de grote herdenkingsplaats van de slachtoffers van de slag bij Marathon. De finish in het Panathinaiko Stadion, waar je wordt toegejuicht door talloze toeschouwers, is overweldigend. Een ervaring om nooit te vergeten!

Reisbegeleiding

De reisbegeleiding van TUI Sports weet wat het is om een marathon te lopen. Zij weten wat er in de aanloop naar een (halve) marathon allemaal komt kijken en we stellen onze reizen zorgvuldig samen. Je kunt met allerlei vragen bij het team terecht. Zo kun jij je in de dagen voor de race optimaal voorbereiden en ga je goed geïnformeerd van start.

Goed verzekerd op reis!

TUI vindt het zeer belangrijk dat je goed verzekerd op reis gaat voor de Marathon Athene en adviseert je om een reis- en/of annuleringsverzekering (optioneel i.c.m. een blessuredekking) af te sluiten. TUI verzekeringen sluiten exact aan op je reis en hebben dekkingen die uniek zijn op de Nederlandse markt!

Marathon Athene delen:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp

Boek met startbewijs

TUI Sports biedt je de kans om aan dit bijzondere event deel te nemen en een prachtige reis te maken naar de Griekse stad Athene.

Meer marathons

Marathon Boston - Meest gewilde marathon!

Marathon Boston

De Boston Marathon spreekt bij iedere marathonloper tot de verbeelding. Mede doordat het de oudste marathon ter wereld is – de eerste editie was in 1897.

Lees meer »
Marathon Spitsbergen - Meest noordelijke marathon ter wereld

Marathon Spitsbergen

Loop een hele- of halve marathon door de Arctische wildernis van Svalbard (Spitsbergen), de meest noordelijke marathon ter wereld op vaste grond. De Spitsbergen Marathon is de enige marathon ter wereld met bescherming tegen ijsberen.

Lees meer »
Marathon Tokyo - Land van de rijzende zon!

Marathon Tokyo

De Tokyo Marathon is een prachtig internationaal evenement met 38.000 deelnemers én honderdduizenden dolenthousiaste toeschouwers die zorgen voor een fantastische sfeer.

Lees meer »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *