Marathon Berlijn - De snelste marathon ter wereld!

De snelste marathon ter wereld!

Marathon Berlijn

Door het vlakke parcours en de pünktliche organisatie is de marathon in de Duitse hoofdstad bij uitstek geschikt om ook jouw persoonlijke record te verbeteren.

Marathon van Berlijn

De BMW Marathon Berlijn… de snelste marathon ter wereld. Door het vlakke parcours en de pünktliche organisatie is de marathon in de Duitse hoofdstad bij uitstek geschikt om ook jouw persoonlijke record te verbeteren.

Parcours

Vlak en snel. Zo staat het parcours van de Marathon Berlijn internationaal bekend. Precies daarom is het wereldrecord hier al meerdere keren verbeterd. En staan vele marathonlopers hier te trappelen om hun persoonlijke record te verbreken.

Kort na de start op de brede Strasse des 17. Juni passeer je de imposante ‘Siegessäule’ en rond de 10 kilometer de immens hoge televisietoren in het voormalige Oost-Duitsland. Het middelste deel van het parcours voert door het zuiden van de stad, waar duizenden toeschouwers en opzwepende muziek zorgen voor een prachtige sfeer en mentale ondersteuning. Het laatste deel van de marathon loop je door de bekende winkelstraat Kurfürstendamm, langs de Gedächtniskirche en over de Potsdamer Platz. En dan doemt aan het eind van Unter den Linden de Brandenburger Tor eindelijk voor je op. De finish net voorbij dit wereldberoemde monument maakt deze marathon compleet.

Abbott World Marathon Majors

De Abbott World Marathon Majors bestaat uit de 6 prestigieuze marathons ter wereld. Runners die Toyko, Boston, London, New York, Chicago én Marathon Berlijn officieel uitlopen, mogen zichzelf Six Star Finisher noemen. Naast deze titel ontvang je ook een exclusieve medaille. Deze kun je claimen door een profiel aan te maken op de website van de World Marathon Majors. Of je nu al 4 Stars hebt of nog droomt over jouw eerste marathonfinish: alle runners zijn welkom!

Reisbegeleiding

Tijdens deze marathonreis kun je met al je prangende vragen terecht bij onze deskundige reisleiding en fysiotherapeut. Iedere dag is er een contactmoment in het hotel en de dag voorafgaand aan de marathon organiseren we een informatiesessie met race- en supporterstips.

Goed verzekerd op reis!

TUI vindt het zeer belangrijk dat je goed verzekerd op reis gaat voor de Marathon Berlijn en adviseert je om een reis- en/of annuleringsverzekering (optioneel i.c.m. een blessuredekking) af te sluiten. TUI verzekeringen sluiten exact aan op je reis en hebben dekkingen die uniek zijn op de Nederlandse markt!

Marathon Berlijn delen

Boek met startbewijs

Van een kort verblijf tegen de scherpste prijzen tot een reis van meer dan een week, zodat je naast de Marathon Berlijn nog veel vrije tijd hebt in Berlijn.

Meer marathons

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.