Marathon Chicago - Vlak parcours voor een snelle eindtijd

Vlak parcours voor een snelle eindtijd

Marathon Chicago

De start en finish zijn in het hart van de stad, met honderdduizenden toeschouwers die je toejuichen. Het parcours is vlak waardoor een snelle eindtijd hier heel goed mogelijk is.

Marathon van Chicago

De Chicago Marathon is met ruim 40.000 finishers de op één na grootste marathon van Amerika. Alleen de New York City Marathon trekt meer deelnemers. De start en finish zijn in het hart van de stad, met honderdduizenden toeschouwers die je toejuichen. Het parcours is vlak waardoor een snelle eindtijd hier heel goed mogelijk is. De wereldstad Chicago heeft werkelijk alles in huis voor een geweldige marathonervaring!

Parcours

De Chicago Marathon is een echte stadsmarathon. De start en finish zijn in Grant Park, in het centrum van de stad. Te voet bereik je de ingang van het startterrein in ongeveer 20 minuten. Na de start leidt het parcours via Grand Avenue en La Salle Street naar het noorden van Chicago, waar je zelfs even langs het gigantische Lake Michigan loopt.

Na het keerpunt op 7 mijl keer je terug naar het centrum om daar een lus te maken in westelijke richting. Daar passeer je het United Center, de thuishaven van de wereldberoemde basketballers van de Chicago Bulls. Via het zuiden van de stad beland je uiteindelijk via Chinatown op Michigan Avenue voor de laatste 2 mijl tot aan de finish, waar je met open armen ontvangen wordt en je je een Chicago Marathon finisher mag noemen.

Abbott World Marathon Majors

De Abbott World Marathon Majors bestaat uit de 6 prestigieuze marathons ter wereld. Runners die Toyko, Boston, London, Berlin, New York en Marathon Chicago officieel uitlopen, mogen zichzelf Six Star Finisher noemen. Naast deze titel ontvang je ook een exclusieve medaille. Deze kun je claimen door een profiel aan te maken op de website van de World Marathon Majors. Of je nu al 4 Stars hebt of nog droomt over jouw eerste marathonfinish: alle runners zijn welkom!

Reisbegeleiding

De TUI professionals die alles van marathons weten en het parcours kennen. TUI organiseert een trainingsloop om op te warmen, laten je de weg in Chicago zien en vertellen je supporters tijdens de Marathon Meeting precies waar ze je aan kunnen moedigen. TUI Sports vangt iedereen na afloop op om samen met een biertje of glas wijn terug te blikken op de marathon Chicago.

Goed verzekerd op reis!

TUI vindt het zeer belangrijk dat je goed verzekerd op reis gaat voor de Marathon Chicago en adviseert je om een reis- en/of annuleringsverzekering (optioneel i.c.m. een blessuredekking) af te sluiten. TUI verzekeringen sluiten exact aan op je reis en hebben dekkingen die uniek zijn op de Nederlandse markt!

Marathon Chicagoc delen:

Boek met startbewijs

Terwijl TUI Sports zorgt voor een startbewijs en een professioneel hardloopshirt met je naam erop, zorg jij voor kilometers in de benen.

Meer marathons

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.