Marathon Spitsbergen - Meest noordelijke marathon ter wereld

Meest noordelijke marathon ter wereld

Marathon Spitsbergen

Ren jij de 10km, halve of hele marathon, op 78 graden noorderbreedte, door de Arctische wildernis omringd door ijsbergen. Boek dan nu jouw ultieme hardloopavontuur!

Onvergetelijk avontuur naar Spitsbergen!

Loop een hele- of halve marathon door de Arctische wildernis van Svalbard (Spitsbergen), de meest noordelijke marathon ter wereld op vaste grond. De Spitsbergen Marathon is de enige marathon ter wereld met bescherming tegen ijsberen. Een werkelijk unieke ervaring! Er is ook de mogelijkheid deel te nemen aan de 10 km wedstrijd.

Parcours

Hardloop je mee met de (halve) marathon, op 78 graden Noorderbreedte, door de Arctische wildernis omringd door ijsbergen! Elk jaar wordt deze unieke ervaring georganiseerd op Svalbard (Spitsbergen). Het is de meest Noordelijke marathon op vaste grond ter wereld.

Reisbegeleiding

De reisbegeleiding van TUI Sports weet wat het is om een marathon te lopen. Zij weten wat er in de aanloop naar een (halve) marathon allemaal komt kijken en we stellen onze reizen zorgvuldig samen. Je kunt met allerlei vragen bij het team terecht. Zo kun jij je in de dagen voor de race optimaal voorbereiden en ga je goed geïnformeerd van start.

Goed verzekerd op reis!

TUI vindt het zeer belangrijk dat je goed verzekerd op reis gaat voor de Marathon Spitsbergen en adviseert je om een reis- en/of annuleringsverzekering (optioneel i.c.m. een blessuredekking) af te sluiten. TUI verzekeringen sluiten exact aan op je reis en hebben dekkingen die uniek zijn op de Nederlandse markt!

Marathon Spitsbergen delen:

Droom van iedere loper

TUI biedt een volledig verzorgde 4-daagse pakketreis aan, inclusief een directe vlucht, hotel met ontbijt, diverse diners, begeleiding en een startbewijs. Het is ook mogelijk diverse excursies en activiteiten bij te boeken!

Meer marathons

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.