Marathon Valencia - De snelste marathon van Spanje

De snelste marathon van Spanje

Marathon Valencia

Geniet tijdens deze marathon in Valencia van de talloze prachtige authentieke gebouwen, de sfeer onder de vele internationale deelnemers en de aangename omstandigheden.

Marathon van Valencia

De Valencia Marathon is een van de mooiste sportevenementen in Spanje. Het aantal deelnemers in 2019 is opgelopen tot bijna 24.000. Geniet tijdens deze marathon van de talloze prachtige authentieke gebouwen, de sfeer onder de vele internationale deelnemers en de aangename omstandigheden. Met een temperatuur tussen de 12 en 17 graden in deze periode, een ideale temperatuur voor een marathon.

Parcours

Het parcours van de marathon Valencia is volledig vlak en neemt je mee langs de mooiste plekken van de stad. De marathon start op het Puente de Monteolivete en eindigt op het Museo de las Ciencias Príncipe Felipe, beide in de Stad van de Kunst en Wetenschap. Tijdens de 42.195 meter loop je onder meer door het prachtige historische centrum van de stad. Zo kom je langs het Plaza Ayuntamiento, de Plaza de Toros, de Kathedraal en het langgerekte Turia park.

Reisbegeleiding

De reisbegeleiding van TUI Sports weet wat het is om een marathon te lopen. Zij weten wat er in de aanloop naar een (halve) marathon allemaal komt kijken en we stellen onze reizen zorgvuldig samen. Je kunt met allerlei vragen bij het team terecht. Zo kun jij je in de dagen voor de race optimaal voorbereiden en ga je goed geïnformeerd van start.

Goed verzekerd op reis!

TUI vindt het zeer belangrijk dat je goed verzekerd op reis gaat voor de Marathon Valencia en adviseert je om een reis- en/of annuleringsverzekering (optioneel i.c.m. een blessuredekking) af te sluiten. TUI verzekeringen sluiten exact aan op je reis en hebben dekkingen die uniek zijn op de Nederlandse markt!

Praktische links

Website: valenciaciudaddelrunning.com
Vliegtickets: vliegtickets.nl
Hotels: hotelsCombined.nl
AirBnB: airbnb.nl
Vlucht + hotel: deJongIntra.nl, stedentrips.nl en tui.nl
Marathon reizen: Loopreizen.nl en TUI Sports organiseren beide zowel een halve als hele marathonreis naar Valencia. Ook Run2Forty2 organiseert een pakketreis
Goede doel: haal geld op voor RunforKika en loop de Valencia Marathon

Valencia Marathon op social media:

Facebook: facebook.com/maratonvalencia
Twitter: twitter.com/maratonvalencia
Instagram: instagram.com/maratonvalencia

Marathon Valencia

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp

Boek met startbewijs

De marathon Valencia is één van de snelst groeiende marathons van Europa is, helaas betekent dat wel dat deze binnen no time is uitverkocht.

Meer marathons

Marathon van New York - De grootste én mooiste marathon ever!

Marathon New York

Als het al niet de allermooiste is, dan behoort de Marathon New York in ieder geval tot één van de mooiste marathons ter wereld. Het is een droom voor iedere marathonloper om hier ooit aan de start te staan.

Lees meer »
Marathon Spitsbergen - Meest noordelijke marathon ter wereld

Marathon Spitsbergen

Loop een hele- of halve marathon door de Arctische wildernis van Svalbard (Spitsbergen), de meest noordelijke marathon ter wereld op vaste grond. De Spitsbergen Marathon is de enige marathon ter wereld met bescherming tegen ijsberen.

Lees meer »
Marathon Athene- De stad van de eerste Olympische Spelen

Marathon Athene

Een marathon met een historische achtergrond onder de Griekse zon. De route brengt je vanaf het plaatsje Marathon naar de grote stad Athene.

Lees meer »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *