Skitas kopen - Bescherming voor ski's

Bescherming voor je ski’s

Skitas kopen

Een skitas moet voldoende ruimte hebben om het materiaal in te kunnen vervoeren. Naast de ruimte is het goed kunnen vastpakken van de tas prettig en noodzakelijk, zeker wanneer er veel spullen in zitten.

0 aanbiedingen

Tips skitas kopen

De skitassen zijn zo ontworpen dat ze naast de opslag van je ski’s of board tevens ruimte bieden voor de opslag van andere uitrusting, zoals een helm of handschoenen. Standaard zijn de skitassen voorzien van stevige schouderriemen met een hoog draagcomfort.

Type skitassen

Niet elke skitas is dezelfde. Voor verschillende reis doeleinden een skitas kopen doe je op Sportzapper. Kies vooraf goed waar je de tas voor gaat gebruiken. Ga je reizen per vliegtuig betekent dat je andere wensen zult hebben dan wanneer je met de auto op skivakantie gaat. Wanneer je met het vliegtuig op vakantie gaat, dan zijn wielen onderaan de tas erg prettig.

Zonder skischoenen

Je kunt een skitas kopen met ruimte voor skischoenen en zonder ruimte voor skischoenen. Wanneer je de skischoenen bijvoorbeeld gaat huren, dan kun je beter een skitas kopen zonder plek voor een paar skischoenen.

Met skischoenen

Wanneer je liever je eigen skischoenen meeneemt op vakantie in plaats van huren, dan is het aan te raden een skitas te kopen met ruimte voor skischoenen. Dat scheelt weer een extra tas dragen.

Kenmerken skitas

Compleet gewatteerde ski bescherming

Voor de meest optimale bescherming van het skimateriaal kies je voor compleet gewatteerde ski bescherming aan de binnenzijde van de skitas. Deze skitassen hebben een hogere prijs, dus is het zoeken naar een goede aanbieding de juiste keuze. Kijk hiervoor direct op Sportzapper.

Draagbanden

Een skitas kopen tegen de beste aanbieding op Sportzapper doe je door goed te kijken of je de tas ook over de schouder gaat dragen. Als dat zo is, dan is een goede schouderriem essentieel. De duurdere skitassen hebben betere schouderbanden en zullen beter bestand zijn tegen een hoger gewicht. Deze tassen worden vaak gekocht voor de vakantiegangers die met de auto naar de bestemming reizen.

Ritssluiting te vergrendelen

Voor de bescherming van de spullen tijdens het reizen met het vliegtuig is het verstandig om een skitas te kopen met een vergrendeling van de ritssluiting. Hierdoor gaat de rits ook minder snel open.

Skitas met wielen

Wanneer de skitas erg zwaar is door de ski’s, skischoenen en skikleding, dan zijn wielen onderaan de skitas erg prettig. Een wandeling naar de gate of naar de hotelkamer is geen probleem. De wielen zijn over het algemeen erg sterk en goed te bewegen.

Skitas kopen delen:

Voordelig skitas kopen

Een degelijke en goede beschermende skitas is onmisbaar op vakantie, vooral tijdens de reis. Sportzapper vergelijkt zowel ski- als snowboardtassen voor je, maar ook eenvoudige transport- en bewaarhoezen voor een eerste bescherming.

0 aanbiedingen

Meer ski kooptips

Skikleding kopen - Lekker warm en comfortabel

Skikleding kopen

Goede skikleding houd je warm bij extreme kou, droog als er veel sneeuw valt en redelijk koel op hele zonnige dagen. Blijf optimaal genieten van jouw piste avonturen.

Lees meer »

Ski’s kopen

Welke ski past bij mij? Ski’s kopen ski’s zijn er in alle soorten en maten. Voor elk soort sneeuw, terrein, skiniveau en type skiër zijn er passende ski’s te vinden.

Lees meer »
Optimale warme handen

Skihandschoenen kiezen

Skihandschoenen zijn super belangrijk om comfortabel te kunnen skiën. Ze zorgen voor bescherming tegen de kou maar ook tegen de scherpe randen van een ski of snowboard.

Lees meer »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *