x
SuperSales

dita Dita STBL 150 Hockeyschoenen

dita Dita STBL 150 Hockeyschoenen

Prijzen Informatie

Product specificaties

  • Merk
  • Kleur
    blauw
  • EAN
    8718146076088

Beschrijving

Ontworpen met ultieme precisie en toewijding aan prestatieverbetering, zijn de Dita STBL 150 hockeyschoenen de perfecte metgezel voor elke serieuze hockeyspeler. Deze schoenen belichamen een samensmelting van geavanceerde technologie, duurzaamheid en stijl, waardoor ze een essentieel onderdeel worden van jouw uitrusting op het veld.

Kenmerken:

  1. Superieure Grip: De zool van de STBL 150 is voorzien van een geavanceerde tractietechnologie die zorgt voor een ongeëvenaarde grip op zowel natuurlijk gras als kunstgras. Hierdoor heb je maximale controle over je bewegingen, zelfs bij hoge snelheden en snelle wendingen.

  2. Uitstekende Stabiliteit: De TPU-hielkap en de versterkte middenvoet bieden uitzonderlijke stabiliteit en ondersteuning, waardoor het risico op blessures wordt verminderd. Hierdoor kun jij je volledig concentreren op het spel.

  3. Responsieve Demping: De in de zool geïntegreerde EVA-tussenzool zorgt voor uitstekende schokabsorptie. Dit zorgt voor een comfortabel gevoel en vermindert de impact op je gewrichten tijdens intensieve speelsessies.

  4. Ademend en Comfortabel: Het bovenwerk van de schoen is vervaardigd uit ademend mesh-materiaal, waardoor een goede luchtcirculatie mogelijk is. Dit helpt om je voeten koel en comfortabel te houden, zelfs tijdens de meest intense momenten van het spel.

  5. Stijlvol Ontwerp: Naast hun uitstekende prestatievoordelen, hebben de Dita STBL 150 hockeyschoenen een modern en gestroomlijnd ontwerp. Ze zijn verkrijgbaar in een assortiment van opvallende kleurencombinaties, zodat je er zowel op als buiten het veld indrukwekkend uitziet.

Alle Dita STBL 150 Hockeyschoenen

Producten uit dezelfde serie

Loading...

Dit vind je misschien ook interessant

Bekijk vergelijkbare producten

Loading...