Fietsvakantie Mallorca - Zo zag je Mallorca nog nooit!

Zo zag je Mallorca nog nooit!

Fietsen op Mallorca

Alles voor een heerlijke fietsvakantie vind je op dit eiland: bergachtige beklimmingen, glooiende kustwegen, pittoreske steden en verstilde weggetjes in een Toscaans aandoend binnenland.

Fietsvriendelijke accommodaties

Fietsvakantie op Mallorca

Dat Mallorca nog altijd dé topbestemming voor fietsers is weten we. Op slechts 2 uur vliegen vind je afwisselende routes, de beste fietshotels en een heerlijk klimaat. Deze reis is net even anders dan anders. In 4 ritten rijden we het eiland rond en ontdekken de mooiste wegen van Mallorca.

Parcours

Fietsen op Mallorca met TUI fiets je In 4 dagen tijd het volledige eiland rond. Beginnend in Can Pastilla rijdt je via tussenstops in Font de sa Cala, Alcudia en Sóller terug naar Can Pastilla. Vlakke routes, sinaasappelbomen langs de wegen en als afsluiter de glooiende kustweg aan de westkant. Zo zag je Mallorca nog nooit!

Uiteraard eindig je de laatste dag met een gezellige afsluitende avond. Moe maar zeker voldaan keer je met bijna 400 kilometers en 5000 hoogtemeters in de benen terug naar Nederland.

Reisbegeleiding

De reisbegeleiding van TUI Sports weet wat het is om de man met de hamer tegen te komen. Voor groepen bieden we de mogelijkheid je reis te begeleiden van A tot Z zodat jij tijdens je rit alleen maar hoeft te trappen en te genieten van de schitterende omgeving. Je fietst over vooraf uitgestippelde routes door de Spaanse bergen.

Huurfietsen

Gedurende de reis fiets je op een kwalitatief hoogstaande fiets van onze partner Sportbequi. Je fiets wordt op de eerste dag naar het hotel gebracht en ook weer opgehaald op het einde van de reis. Hier hoef je je dus geen zorgen over te maken! We vragen je om via een formulier je lichaamslengte, framemaat en eventueel pedalen zodat we ervoor zorgen dat de fiets perfect op jou maten is afgesteld!

Goed verzekerd op reis!

TUI vindt het zeer belangrijk dat je goed verzekerd op reis gaat voor fietsvakantie Mallorca en adviseert je om een reis- en/of annuleringsverzekering (optioneel i.c.m. een blessuredekking) af te sluiten. TUI verzekeringen sluiten exact aan op je reis en hebben dekkingen die uniek zijn op de Nederlandse markt!

Zelf accommodatie regelen

Doorzoek en vergelijk hotels in Mallorca van honderden reiswebsites en bespaar. Zie ook best beoordeelde hotels in Mallorca bij HotelsCombined.

Fietsen op Mallorca delen:

Fietsland bij uitstek!

Fietsen op Mallorca is hét fietseiland bij uitstek op slechts 2 uur vliegen. Duizenden fietsliefhebbers trekken ieder jaar naar Mallorca om over de mooie rustige wegen de gevarieerde routes te rijden. Deze reis is echter anders!

Fietsvriendelijke accommodaties

Meer fietsvakanties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.