Fietskleding kopen - Comfortabel fietsen

Comfortabel fietsen

Fietskleding kopen

Fietsen is een populaire sport onder mensen die graag buiten in beweging zijn. De juiste fietskleding kan het fietsen op een racefiets veel aangenamer maken.

2.603 aanbiedingen tot 82% korting

Tips fietskleding kopen

Fietskleding kan van groot belang zijn wanneer je langere tochten wilt fietsen en weer en wind moet trotseren of juist de zon tegemoet rijdt in de zomerhitte, voor elk weertype zijn er andere kledingstukken en onderkleding.

Fietsbroeken

Een fietsbroek is een essentieel onderdeel van je fietskleding. Zadelpijn is een veel voorkomende klacht, dit kan voor een groot deel voorkomen worden met de juiste zeem. Een fietsbroek biedt je extra comfort tijdens het fietsen.

Fietshandschoenen

Fietshandschoenen geven je grip op het stuur, dempen trillingen en schokken door de padding en beschermen je handen bij een val. In de winter houden de fietshandschoenen je handen warm en in de zomer ventileren ze juist.

Fietsjassen

Fietsjassen beschermen je tegen regen en wind én houden je comfortabel warm. Fiets je vaak in het donker? Ga dan voor een fietsjas met reflectoren, zodat je goed zichtbaar bent. Voor ieder seizoen en alle weersomstandigheden is er een passende fietsjas.

Fietsshirts

Een fietsshirt is een belangrijk onderdeel van jouw fietskleding. Een goed wielershirt is gevormd naar de zitpositie op de fiets, waardoor het mooi aansluit en niet wappert. Fietsshirts zijn licht, comfortabel en zeer functioneel.

Fietssokken

Goede fietssokken zijn van groot belang om de juiste temperatuur van je voeten te behouden. Daarnaast kunnen verschillende fietssokken je extra ondersteuning bieden en op die manier zorgen voor het juiste comfort op de fiets.

Overschoenen

Houd je voeten lekker warm en droog met overschoenen. Bij koudere temperaturen houden overschoenen je voeten lekker warm tijdens het wielrennen of mountainbiken. Overschoenen zorgen er ook voor dat je fietsschoenen lekker schoon blijven.

Regenkleding

Ben je een fietser die er ook erop uittrekt als het regent? Dan mag een goede regenkleding en waterdichte overschoenen uiteraard niet ontbreken. Overschoenen zijn de oplossing voor warme en droge voeten!

Fietskleding kopen delen:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp

Voordelig fietskleding kopen

Met goede fietskleding zit je comfortabel op de fiets. Voor ieder seizoen vind je hier de juiste kleding.

2.603 aanbiedingen tot 82% korting

Meer fiets kooptips

Mountainbike kopen - Waarop letten

Mountainbike kopen

Tips bij het kopen van een mountainbike Waar moet je op letten? Lees ons advies! Met zoveel keuze is het lastig om de fiets te vinden die perfect aansluit bij jouw wensen.

Lees meer »
Fietshelm kopen - De perfecte fit

Fietshelm kopen

Een fietshelm is een van de belangrijkste accessoires wanneer je op de fiets stapt, of je nou het bos ingaat op de mountainbike of vol gas over het asfalt raast.

Lees meer »
Racefiets kopen - Waar op letten?

Racefiets kopen

Racefietsen zijn er in verschillende soorten, maten, kleuren en vooral verschillende budgetten. Waar moet je allemaal op letten bij de aankoop van een racefiets?

Lees meer »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *