Halve marathon New York - Een loopervaring om nooit meer te vergeten

Een loopervaring om nooit meer te vergeten

Halve marathon New York

Behalve de marathon kan je in New York ook een halve marathon lopen. Een geweldige kans om tijdens een lang weekend in the Big Apple aan een enorm populair  evenement mee te doen.

Halve marathon van New York

Starten in Brooklyn, via de Manhattan Bridge en Dowtown Manhattan over Times Square naar Central Park waar na 21 kilometer de finish ligt van de NYC Half! Behalve dé marathon kan je in New York óók een halve marathon lopen. Een geweldige kans om tijdens een lang weekend in ‘the Big Apple’ aan een enorm populair hardloop evenement mee te doen. Loop jij samen met tienduizenden anderen een toptijd in ‘the city that never sleeps’?

Parcours

Op zondagmorgen klinkt op Flatbush Avenue in Brooklyn het startschot voor de 13,1 mijl richting Central Park. De eerste 5 kilometer gaan in een rechte lijn naar Manhattan dat je via de Manhattan Bridge bereikt. Over Canal Street gaat het naar de FDR Drive aan de oostkant van Manhattan, langs het water. Bij 42nd Street gaat het parcours linksaf om diverse Avenues te passeren tot aan 7th Avenue en je opeens midden op Times Square loopt! Vanaf Times Square loop je richting Central Park, waar je nog een ronde van een kleine 7 kilometer aflegt tot aan de finish. Hier ontvang je je welverdiende medaille en ben je een geweldige herinnering rijker.

Reisbegeleiding

De reisbegeleiding van TUI Sports weet wat het is om een halve marathon te lopen. Zij weten wat er in de aanloop naar een halve marathon allemaal komt kijken en we stellen onze reizen zorgvuldig samen. Je kunt met allerlei vragen bij het team terecht. Zo kun jij je in de dagen voor de race optimaal voorbereiden en ga je goed geïnformeerd van start.

Goed verzekerd op reis!

TUI vindt het zeer belangrijk dat je goed verzekerd op reis gaat voor de halve marathon New York en adviseert je om een reis- en/of annuleringsverzekering (optioneel i.c.m. een blessuredekking) af te sluiten. TUI verzekeringen sluiten exact aan op je reis en hebben dekkingen die uniek zijn op de Nederlandse markt!

Halve marathon New York delen:

Boek met startbewijs

Je kunt met allerlei vragen bij het team terecht. Zo kun jij je in de dagen voor de race optimaal voorbereiden en ga je goed geïnformeerd van start.

Meer halve marathons

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.