Marathon New York

Als het al niet de allermooiste is, dan behoort de Marathon New York in ieder geval tot één van de mooiste marathons ter wereld. Het is een droom voor iedere marathonloper om hier ooit aan de start te staan.
Lees verder.

Marathon Berlijn

Checkpoint Charlie, Brandenburg Tor en de wereldberoemde Kurfürstendamm: je passeert ze allemaal tijdens de halve marathon van Berlijn. Het parcours? Snel, vlak en dwars door de hipste stad van Duitsland.
Lees verder.

Marathon Londen

De Virgin Money Marathon Londen trekt marathonlopers uit alle windstreken aan. En geef ze eens ongelijk: vanaf de start in Greenwich staat er elke kilometer steeds meer publiek.
Lees verder.

Marathon Chicago

De Chicago Marathon is met ruim 40.000 finishers de op één na grootste marathon van Amerika. Alleen de New York City Marathon trekt meer deelnemers.
Lees verder.

Marathon Tokyo

De Tokyo Marathon is een prachtig internationaal evenement met 38.000 deelnemers én honderdduizenden dolenthousiaste toeschouwers die zorgen voor een fantastische sfeer.
Lees verder.

Marathon Boston

De Boston Marathon spreekt bij iedere marathonloper tot de verbeelding. Mede doordat het de oudste marathon ter wereld is – de eerste editie was in 1897.
Lees verder.

Marathon Dublin

U2, Guinness bier en die typische gastvrijheid horen net zo bij Ierland als een passie voor sport. Vandaar dat de marathon van Dublin steeds populairder wordt.
Lees verder.

Marathon Athene

Een marathon met een historische achtergrond onder de Griekse zon. De route brengt je vanaf het plaatsje Marathon naar de grote stad Athene.
Lees verder.

Marathon Valencia

De Valencia Marathon is een van de mooiste sportevenementen in Spanje. Geniet tijdens deze marathon van de talloze prachtige authentieke gebouwen en de sfeer onder de vele internationale deelnemers.
Lees verder.

Halve marathon Berlijn

Het parcours? Snel, vlak en dwars door de hipste stad van Duitsland. Van start tot finish is alles hier perfect georganiseerd. Tijdens jouw 21,0975 kilometer juichen duizenden toeschouwers je langs de route toe.
Lees verder.