Marathon Boston - Meest gewilde marathon!

Meest gewilde marathon!

Marathon Boston

Traditioneel gelopen op Patriot’s Day, trotseren hardlopers vanuit de hele wereld het heuvelachtige parcours van deze marathon Boton Major.

Marathon van Boston

De Boston Marathon spreekt bij iedere marathonloper tot de verbeelding. Mede doordat het de oudste marathon ter wereld is – de eerste editie was in 1897 – zijn talloze tradities ontstaan die deze World Marathon Major een hele bijzondere maken. Het grootste gedeelte van de deelnemers die aan de start komen hebben zich gekwalificeerd met een snelle tijd (per leeftijdscategorie is een beperkt aantal startnummers beschikbaar).

TUI Sports heeft een zeer beperkt aantal non-qualifying startnummers en we werken voor deze zeer gewilde startnummers met een wachtlijst. Gekwalificeerde deelnemers met een eigen startnummer kunnen ons arrangement ook boeken!

Parcours

Deze Marathon Boston gelopen op een moeilijk parcours, waarin onder andere de beruchte Heart Break Hill als één van de laatste onderdelen is opgenomen. Traditioneel gelopen op Patriot’s Day, trotseren lopers vanuit de hele wereld het heuvelachtige parcours van deze Major.

Pakket

TUI Sports beschikt over een beperkt aantal ‘non-qualified’ startnummers, waarvoor een snelle kwalificatietijd niet noodzakelijk is. Dit startnummer maakt onderdeel uit van de marathonreis die verder bestaat uit een directe retourvlucht vanaf Amsterdam, 4 overnachtingen, alle benodigde transfers en ervaren en professionele TUI Sports reisbegeleiding.

Route & begeleiding

De reisbegeleiding van TUI Sports weet wat het is om een marathon te lopen. Zij weten wat er in de aanloop naar een (halve) marathon allemaal komt kijken en we stellen onze reizen zorgvuldig samen. Je kunt met allerlei vragen bij het team terecht. Zo kun jij je in de dagen voor de race optimaal voorbereiden en ga je goed geïnformeerd van start.

Goed verzekerd op reis!

TUI vindt het zeer belangrijk dat je goed verzekerd op reis gaat voor de Marathon Boston en adviseert je om een reis- en/of annuleringsverzekering (optioneel i.c.m. een blessuredekking) af te sluiten. TUI verzekeringen sluiten exact aan op je reis en hebben dekkingen die uniek zijn op de Nederlandse markt!

Marathon Boston delen:

Boek met startbewijs

Terwijl TUI Sports zorgt voor een startbewijs en een professioneel hardloopshirt met je naam erop, zorg jij voor kilometers in de benen bij de marathon Boston.

Meer marathons

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.