Ronde van Vlaanderen - De ultieme uitdaging!

De ultieme uitdaging!

Ronde van Vlaanderen

  • Keuze uit meerdere afstanden
  • Hotel in centrum van Antwerpen of Gent
  • In het spoor van de profs
  • Gegarandeerd startnummer

Ronde van Vlaanderen fietsen

Één dag eerder dan de profrenners aan de start van de Ronde van Vlaanderen staan, heb jij de kans om dit monument van de wielersport zelf te rijden. Afzien op de venijnige hellingen van de Patersberg, zwoegen op De Oude Kwaremont. En tegelijkertijd met volle teugen genieten van die ongeëvenaarde ambiance tijdens Vlaanderens Mooiste.

Afstanden

Je kiest zelf je favoriete afstand. Tijdens de Ronde van Vlaanderen Cyclo zijn er namelijk vier afstanden. De langste tocht 229 km vertrekt vanuit Antwerpen. Net zoals de profrenners een dag later. De 3 kortere afstanden van 74 km, 114 km of 174 km vertrekken vanuit Oudenaarde.

Shuttle service

Kies je voor de 229 km in de ronde van Vlaanderen, dan start je in Antwerpen en finish je in Oudenaarde. De organisatie van deze Cyclo heeft een shuttlebus klaarstaan om jou en je fiets na afloop terug te brengen naar je hotel in Antwerpen. Deze shuttle service is optioneel bij te boeken.

Hotels

Hotel Van der Valk Nazareth
Kies je voor Hotel Van der Valk Nazareth dan weet je zeker dat je uitgerust aan jouw Ronde van Vlaanderen begint. Je rijdt je in de ochtend, na een heerlijk ontbijt, in 20 minuutjes naar de Qubus in Oudenaarde, waar de start is. Er is voldoende parkeergelegenheid en na afloop ben je zo weer bij je auto en terug in je hotel. Kies je voor de langste afstand, boek dan de shuttle vanaf Oudenaarde naar de start in Antwerpen.

Leonardo Hotel Antwerpen
Het Leonardo Hotel Antwerpen is gelegen in het stadscentrum tegenover de dierentuin en het treinstation Antwerpen-Centraal. Kies je voor de langste afstand, dan is dit je ideale hotel. Kies je voor de kortere afstanden dan rijd je ‘s ochtends met de auto naar Oudenaarde en kom je na afloop terug in Antwerpen om van de gezellige stad te genieten óf kies je voor Hotel Nazareth.

Ronde van Vlaanderen delen:

Boek met startbewijs

Rijden jij en je fietsmaatjes straks de Ronde van Vlaanderen door prachtige landschappen met legendarische beklimmingen of ga je voor de wegen waar de profrenners in datzelfde weekend over gaan? Waar de campers al langs de kant en de fans aan het parcours staan.

Meer wielerevenementen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.