Beginnen met hardlopen - Loop je eigen afstand

Loop je eigen afstand

Beginnen met hardlopen

Tips bij het kopen van een mountainbike Waar moet je op letten? Lees ons advies! Met zoveel keuze is het lastig om de fiets te vinden die perfect aansluit bij jouw wensen.

32.103 aanbiedingen tot 75% korting

Tips beginnen met hardlopen

1. Uitrusting

Hardloopschoenen

Het juiste schoeisel, aangepast aan jouw voettype voorkomt vervelende blessures en biedt veel meer loopplezier. De ondergrond waarop je loopt bepaald ook welke hardloopschoenen het meest geschikt zijn. Bekijk de aanbiedingen.

Sporthorloge

Het plezier van het sporthorloge komt zeker naar voren na jouw run. Je hebt inzicht in jouw prestaties en kunt deze analyseren en delen met vrienden en familie.

2. Hardloopkleding

Hardloopkleding is een belangrijk onderdeel van je uitrusting. Goede hardloopkleding biedt meer comfort dan een katoenen T-shirt doordat het snel droogt en niet langs de huid schuurt. Kies kleding die bij je past.

3. Bestemmingen

Je kunt hardloop apps ook gebruiken om andere hardlooproutes te ontdekken. Je kunt namelijk kijken welke runs hardlopers in een bepaalde groep hebben gelopen. Daarnaast kan je ook nieuwe routes ontdekken door routes te bekijken van hardlopers die over hetzelfde segment hebben gelopen.

Beginnen met hardlopen delen:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp

Loop je eigen afstand

Ren niet in één keer 5 kilometer. Ook als je dat conditioneel wel aankunt is het niet verstandig. Het vergt een opbouw van training. Spieren en pezen moeten wennen aan het hardlopen

32.103 aanbiedingen tot 75% korting

Meer hardlooptips

Hardlopen in de winter - Goed voorbereid
Sportzapper

Hardlopen in de winter

Het is belangrijk je hardloopuitrusting af te stemmen op alle mogelijke omstandigheden zodat je, ongeacht het weer, altijd lekker voelt en je kunt concentreren op je prestaties.

Lees meer »
Hardlopen in het donker - Veilig en zichtbaar
Sportzapper

Hardlopen in het donker

Reflecterende strepen op kleding of schoenen, zorgen er voor dat je beter te zien bent met hardlopen in het donker. Voor hardlopers die voor hun werk of school, of erna het liefst hardlopen is het veiliger om hierop voor te bereiden.

Lees meer »
5 hartslagzones - Haal meer uit je training
Sportzapper

5 hartslagzones

Sporters kunnen hartslagzones aanhouden om meer uit hun training te halen zoals het verbeteren van de conditie of meer focus op het verbranden van vet.

Lees meer »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *